|
Typ | Rozmiar | Pobierz | Komentarz | Data dodania | Licznik |
? | 20.1 KB | POBIERZ | Og艂oszenie o zam贸wieniu | 2015-02-05 14:49:33 | 273 |
? | 23.4 KB | POBIERZ | Opis techniczny pomoce dydaktyczne | 2015-02-05 14:49:41 | 342 |
.DOC | 47.5 KB | POBIERZ | Dokumenty dotycz膮ce przynale偶no艣ci do grupy kapita艂owej | 2015-02-05 14:49:52 | 284 |
? | 67.2 KB | POBIERZ | Formularz cenowy zaj臋cia cukiernik | 2015-02-05 14:50:01 | 293 |
.DOC | 45.5 KB | POBIERZ | O艣wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia | 2015-02-05 14:50:21 | 320 |
? | 17.8 KB | POBIERZ | O艣wiadczenie o podwykonawstwie | 2015-02-05 14:50:31 | 281 |
.DOC | 33 KB | POBIERZ | O艣wiadczenie o spe艂nianiu warunk贸w | 2015-02-05 14:50:49 | 301 |
.DOC | 197 KB | POBIERZ | SIWZ | 2015-02-05 14:51:01 | 313 |
.DOC | 85.5 KB | POBIERZ | Wz贸r oferty na dostawy | 2015-02-05 14:51:10 | 303 |
? | 71.3 KB | POBIERZ | Wz贸r umowy | 2015-02-05 14:51:23 | 302 |
? | 458.2 KB | POBIERZ | Og艂oszenie o wyborze najkorzystniejszej oferty | 2015-02-19 09:53:59 | 271 |